2022-01-17 07:46:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Te csak továbbra is higgy az álmaidban, és maradj hű magadhoz!

Napi horoszkóp január 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a bár te rendszerint nagyon is céltudatos vagy, a mai Hold-Neptunusz fényszöge álmodozóvá tesz. Nehezen haladsz a munkával, cserébe viszont nagyon jó meglátásaid, sugallataid lesznek. Ezekre érdemes figyelni, mert angyali üzeneteket közvetíthetnek.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A személyes életedet érintő döntéseidet egyrészt a tényekre alapozva kell meghoznod, de másrészt azokat mégiscsak a vágyaid és az eszméid vezetik. Ne engedd, hogy bárki is lerombolja azokat! A saját kudarcaik miatt beszélnek így. Te csak továbbra is higgy az álmaidban, és maradj hű magadhoz!
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha csak a leghalványabb reményt is látod arra, hogy a családodban megoldj bizonyos problémákat, akkor ragadd meg az alkalmat, és tegyél meg érte mindent! A legtöbb úgyis azon múlik, hogy van-e hited hozzá: a Hold és a Neptunusz fényszöge ma megadja neked mindazt a belső erőt, amire szükséged van!
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Neptunusz fényszöge jelzi, hogy hihetetlenül felerősödnek a megérzéseid, szinte képes vagy olvasni a másik gondolataiban. Ez a bolygóállás az igaz szerelmet is elhozhatja a szingli Ráknak.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma megmutathatod az oroszlánkörmeidet, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A szakmád terén alkothatsz nagyot, és ezzel kivívhatod a főnök elismerését. Nem csoda, ha többre, magasabbra törsz: a tehetséged valóban megvan hozzá.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Túl gyorsan zajlanak bizonyos események, változások a családban. Mivel felkészületlenül érnek a dolgok, különösen nehéznek érezheted a helyzetedet. Mégis te vagy az, aki villám értelmeddel egyből megoldásra találhatsz. Legyél te a megmentő!
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan helyzettel, kényes és különleges empátiát igénylő feladattal kezdődik a mai nap. Ehhez nem kis mértékben szükséged lesz a pszichológiai tapasztalataidra, az emberismeretedre is. Nagyon is jól látod a dolgokat, csak arra vigyázz, hogy ne alkoss túl hamar véleményt!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha nem akarsz mindent, hanem inkább vágysz rá, sőt mi több, szeretnéd, kéred, akkor sokkal inkább meg is fogod kapni. A haraggal semmire nem mész. A vonzalommal, vonzással, szerelemmel igen.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem kellene minden apróságnak akkora feneket kerítened. Ilyenkor nagyon gyanús, hogy a baj nem is abban van, ami téged irritál a színen. Az okokat mélyebben kellene keresned.
 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma a szokásosnál is érzékenyebb és ingerlékenyebb lehetsz. Nem kellene azonban minden szón megsértődni, mert nagyon is lehetséges, hogy félreértés áldozata leszel. Inkább tekints el nagyvonalúan még a szándékos bántástól is.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma nagy szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágj ahhoz is, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgaid. A spontaneitás ma inkább a javadra válhat, ezért ma mindig az első, benned felötlő válaszra, mondatra figyelj!
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Igaz, hogy a tények értelmezése szemlélet kérdése. Ám rajtad mindig fenn van az a rózsaszín szemüveg. Tudod jól: ahol bezárul egy ajtó, ott kinyílik egy másik. És milyen igazad van! Ma is megláthatsz egy remek lehetőséget!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: